Update corona maatregelen

Update corona maatregelen

Beste Patiënten,

Graag willen wij u informeren over de huidige stand van zaken met betrekking tot het Coronavirus.

Voor uw en onze gezondheid willen wij u vragen om niet naar de praktijk te komen zonder eerst telefonisch contact met ons op te nemen. 

Vanaf maandag 16 maart is onze werkwijze voorlopig als volgt:

  1. Indien mogelijk zullen alle spreekuren bij de artsen en praktijkondersteuners worden zo nodig vervangen door telefonische afspraken. Indien u een geplande afspraak heeft op het spreekuur, wordt u door de assistente of praktijkondersteuner hierover gebeld.
  2. Er zal een beperkt spreekuur zijn voor patiënten die wel onderzocht moeten worden door een arts. Deze inschatting wordt gemaakt door de assistente in overleg met de huisarts.

 

De maatregelen gelden in ieder geval tot 1 juni 2020. Houdt deze website in de gaten om de ontwikkelingen in de huisartsenpraktijk te volgen.

 

Coronacentrum Urmond

Per 24 maart zijn er twee huisartsenposten 24/7 geopend, namelijk in het Coronacentrum te Urmond en in het Meditta Medisch Centrum te Echt. Ga niet op eigen initiatief naar de twee huisartsenposten, maar neem altijd eerst contact op met uw eigen huisarts (overdag) 046-4571144 of de huisartsenpost (avond, nacht en weekend) 046-4009925 of via ons praktijknummer.

De omgeving van het Coronacentrum is volledig afgeschermd, waardoor de locatie niet op eigen initiatief bezocht kan worden.

Wilt u meer weten ga dan naar: https://coronacentrum-urmond.nl/

 

Voor vragen over het Coronavirus kunt u ook terecht op onderstaande websites:

www.rivm.nl

www.ggdzl.nl / tel: 0800-1351

www.thuisarts.nl

 

Met vriendelijke groet,

Team Huisartsenpraktijk Limbrichterveld

 Call Now Button
Translate »